Tumbarumba Seriously Foxy, som løb til en flot 3. plads i agilitykonkurrence i åbenklasse i DCH Faxe.

Tumbarumba Seriously Foxy, som løb til en flot 3. plads i agilitykonkurrence i åbenklasse i DCH Faxe.

Nyheder

05-Juni-2022

Flot agilityresultat i åbenklasse

Tumbarumba Seriously Foxy - Frida, eller Pommes fritten....kært barn har mange navne.....hentede en flot 3. plads i åbenklasse til agilitystævne i DCH Faxe. Stort tillykke til de to hurtigløbere Frida og Hanne Krog med det superflotte resultat!

30-Maj-2022

Uofficiel debutantprøve

Tumbarumba Super Flyer opnåede i dag en 1. præmie på DRK Midtsjællands uofficielle debutantprøve i Kirke-Stillinge. Tak til alle involverede for en rigtig fin prøve og selvfølgelig til fine Paddy for at gøre det så godt!

28-Maj-2022

Flot resultat på Åbenklasse WT i RJK

Tumbarumba Supersonic bestod i dag åbenklasse WT i RJK med udmærkelse. Dermed er der opnået endnu et flot, flot resultat af den dynamiske duo Valde og Kirsten! Stort tillykke med det og tak, fordi I repræsenterer Tumbarumbaerne på fornemmeste vis!

21-Maj-2022

B-prøve i Midtsjælland

Denne gang blev det Paddy's tur til at shine og det fik han lov til med en - efter dommerens udsagn - meget flot 1. præmie på sin første officielle prøve i DRK. Tak til allerbedste Paddy for at du yder dit bedste hver gang og bare gør mig så kisteglad!

30-April-2022

Alle gode gange tre!

Kirsten og Valde (Tumbarumba Supersonic) fortsætter det gode samarbejde i fineste stil og lukker april måneds prøver af med endnu et flot prøveresultat, nemlig en bestået Working Test i åbenklasse i DRK Midtsjælland - og dermed 3-på-stribe. Tusind tak for indsatsen Kirsten og stort tillykke med hele baduljen til dig og Valde!

20-April-2022

Flot resultat i åbenklasse på B-prøve

D. 20. april deltog Kirsten og Valde i DRK Sydsjællands B-prøve ved Vordingborg og opnåede 1. præmie i åbenklasse. Stort tillykke til Kirsten Dennig og Tumbarumba Supersonic med endnu et flot resultat!!

10-April-2022

Resultat fra C-prøve i Region Sydsjælland

Kirsten Dennig og Tumbarumba Supersonic har været på C-prøve i Åbenklasse og opnået en flot 1. præmie. Stort tillykke til Kirsten og Turbo-Valde!!!

27-Februar-2022

Flot resultat på schweissprøve

Dygtige Duka, Tumbarumba Magic in Motion, opnåede i dag en flot 1. præmie på 1000m/20timer schweissspor. Kæmpestort tillykke til Duka og hendes ejer Sonja Stougaard med det flotte resultat!