NYHEDER

Scroll ned for at se nyhedsoversigten....

Stort tillykke til Kirsten og Valde med den fine præstation på årets unghundemesterskab i DRK, som blev belønnet med en 1. præmie i begynder B.

Stort tillykke til Kirsten og Valde med den fine præstation på årets unghundemesterskab i DRK, som blev belønnet med en 1. præmie i begynder B.

Nyheder 2020

14-December-2020

En trist dag

I dag blev dagen, hvor vi desværre måtte sige farvel til vores dejlige Toby, Tumbarumba Laughing Out Loud. Toby var labrador med stort L og vi vil savne hans stabile, skønne sind og store ro og overblik. Tak Toby-ven for ni gode år.

10-Oktober-2020

Duka ny svensk vildsporschampion

Dygtige Duka, Tumbarumba Magic in Motion, opnåede i dag i Sverige sin tredje førstepræmie i åbenklasse vildtspor og er dermed kvalificeret til titlen SVCH, Svensk Vildtsporschampion. Duka satte ikke en tå forkert og fik en superflot kritik.
Duka er datter af Tumbarumba Brown Eyed Girl og DKUCH Lab Lodur's Master of Magic og hun er ført frem til championatet af sin dygtige ejer/fører Sonja Stougaard Andersen. Kæmpestort tillykke med den flotte præstation til Duka og Sonja. Vi er utrolig stolte af jer!

27-September-2020

Bestået brugsprøve

Seje Frida, Tumbarumba Seriously Foxy har i dag bestået Retrievernes Brugsprøve med maximum point. Stort tillykke med brugsprøven til Frida og hendes dygtige ejer og fører Hanne Krog!

20-September-2020

Flot udstillingsresultat til Balder

Tumbarumba Hey Mr. DJ klarede sig flot på DRK's udstilling i Køge. Han fik Excellent og blev 4. vinder i åben klasse med en superflot kritik. Stort tillykke med det flotte resultat til Balders dygtige ejere Ann og Frank Jürs!
Dommer Jessie Borregaard Madsen skrev om Blader:
"4,5 år gammel maskulin han, kraftfuldt hoved, korrekt bid, dejlig øjenfarve godt udtryk, kraftfuld hals, god bredde i fobryst og god dybde, lidt bølget pels, som er korrekt hård, meget fin odderhale, fine brede lår, korrekt hasehøjde, jordvindende bevægelser med udmærket afskub, dejligt temperament"

20-September-2020

Paddy på prøve i DRK Midtsjælland

Paddy, Tumbarumba Super Flyer, opnåede i dag en 1. præmie på sin første prøve i DRK og fik en flot kritik fra dommer Charlotte Stentoft Nielsen for en fin præstation. Vi er så glade og stolte af vores allerbedste Paddy!

19-September-2020

Bestået apporteringsprøve i RJK

Dygtige Valde, Tumbarumba Supersonic, har bestået apporteringsprøven i Retrievernes Jagthundeklub. Stort tillykke til Valde og hans ejer og fører Kirsten Dennig med den flotte præstation!

06-September-2020

Endnu et flot resultat til Duka og Sonja

Duka, Tumbarumba Magic in Motion, har endnu en gang været på öppen klass viltspårprov i Sverige og opnået en flot 1. præmie. Stort tillykke med 1. præmien til Duka og hendes ejer og fører Sonja Stougaard Andersen!

26-August-2020

Tilde består DJ's apporteringsprøve

Tilde, Tumbarumba Supernova, bestod d. 9/8, som den eneste prøvedeltager på dagen, Danmarks Jægerforbunds apporteringsprøve. Stort tillykke til Tage Andersen og Tilde med det meget flotte resultat!

12-August-2020

Kirsten og Valde har praleretten

Valde, Tumbarumba Supersonic, og Kirsten Dennig deltog i årets unghundemesterskab i DRK og klarede sig flot. Valde fik sin 1. præmie i hus med fine point på de første fire poster, gennemførte post 5, hvor han fik lejlighed til at vise sit berømte rullefald, men mødte desværre sit Waterloo på næste post, hvor et ballettrin takseredes til en knaldapport. Stort tillykke med det flotte resultat Kirsten det gjorde I dæleme godt, du og den lille buskrydder!

19-Juni-2020

Flot resultat på vildtsporprøve i Sverige

Tumbarumba Magic in Motion (Duka) opnåede en flot 1. præmie i åbenklasse på vildtsporprøve i Sverige. Dommeren skrev om Dukas præstation: "En mycket lovande ung tik, som är mycket spårnoga och spårar i ett härligt tempo".
Duka er efter Lab Lodur's Master of Magic og Tumbarumba Brown Eyed Girl.
Stort tillykke til Duka og Sonja Stougaard Andersen med det superflotte resultat.

27-Juni-2020

Flot 1. præmie på C-prøve i Nordsjælland

Tumbarumba Supersonic har været afsted på prøve igen, denne gang C-prøve i begynderklasse, hvor han og Kirsten indkasserede en flot og sikker 1. præmie. Et rungende TILLYKKE til Valde og Kirsten med det flotte resultat!

21-Juni-2020

Bestået kvalifikationsprøve

Tumbarumba Supersonic, aka Valde, har i dag bestået Retrievernes Kvalifikationsprøve med flotte bedømmelser på både eksteriør- og markprøvedelen. Stort tillykke med det fornemme resultat til Valde og hans fører Kirsten Dennig.

16-Juni-2020

Bestået brugsprøve

Tumbarumba Lucky Penny, alias Sheila, har i dag bestået retrievrrnes brugsprøve med maximum point. Stort tillykke til Sheila og hendes fører og ejer Andreas Strøbek.

14-Juni-2020

Bestået brugsprøve

Tumbarumba Rosmarin har i dag bestået retrievernes brugsprøve. Stort tillykke til Pixi og hendes ejere Gitte og Henrik Bonde.

07-Juni-2020

Flot resultat på juniortest

Tumbarumba Supersonic, aka Valde, har bestået juniortesten hos Retrievernes Jagthundeklub. Kæmpestort tillykke med det flotte resultat til Valde og hans dygtige fører Kirsten Dennig!

13-Maj-2020

Sundhedsresultat

Tumbarumba Supersonic er blevet røntgenfotograferet og øjenlyst med flotte resultater:

Hofter: A
Albuer: 0
OCD: Fri
Øjne: Fri

Jubiiiiii, vi er glade!

Stort tillykke til Valdes ejer Kirsten Dennig.

26-Januar-2020

Flot resultat på sporprøve i Sverige

Duka, Tumbarumba Magic in Motion, har været i Sverige til prøve i "Anlagsklass" og bestod med en flot kritik. Dommer Pekka Liljegren skrev om Duka: "En ung tik, som spårar i ett härligt tempo och är mycket spårnoga" - "En mycket lovande spårhund". Vi er super stolte og ønsker stort tillykke til Duka og Sonja Stougaard Andersen med det flotte resultat!

Tilde, Tumbarumba Supernova, med sit diplom for en velfortjent bestået Brugsprøve.

Tilde, Tumbarumba Supernova, med sit diplom for en velfortjent bestået Brugsprøve.

Valde med sin fine præmie til bedste hund på brugsprøve. Den flotte dummy er sponsoreret af Petshoppen v/Gitte Jacobsen.

Valde med sin fine præmie til bedste hund på brugsprøve. Den flotte dummy er sponsoreret af Petshoppen v/Gitte Jacobsen.

Sonja med dygtige Duka, som opnåede 1. præmie på sin første Schweissprøve i Danmarks Jægerforbund. Scroll ned på siden for at se mere....

Fine Tumbarumba Hey Mr. DJ på udstilling i Roskilde.

Dorthe Søndergaard og Tumbarumba Mailbu Twist, 1. pr. og bedste hund.

Ann Jürs og Tumbarumba Hey Mr. DJ, 1. pr.

Nyheder 2019

08-December-2019

Brugsprøve gange to

De to søskende Tilde, Tumbarumba Supernova, og Paddy, Tumbarumba Super Flyer bestod i dag DRK's Brugsprøve. Tilde ejes af Tage Andersen og Paddy ejes af os.
Stort tillykke til Tilde og Tage med den flotte præstation!

07-December-2019

Juleskue i DKK Kreds 10

Tumbarumba Starman, aka Viggo, har været på DKK's juleskue og opnået resultatet Very Good. Tillykke til Viggo og Anne Marie med det fine resultat.

10-November-2019

Flot præstation på brugsprøve

Tumbarumba Supersonic, Valde imellem venner, bestod i dag sin brugsprøve med max. point kun 8 måneder og 1 dag gammel. Da han ydermere var den yngste hund med max. points blev han også dagens bedste. Stort tillykke til Kirsten Dennig og Valde med det flotte resultat!

10-November-2019

Juleskue i DRK Region Midtsjælland

To tumbarumbaer deltog på regionens juleskue under dommer Frederik Kien Hansen:
Tumbarumba Hey Mr. DJ fik Excellent og blev 4. vinder i åbenklasse.
Tumbarumba Starman opnåede very Good i juniorklasse.
Stort tillykke til Balder, Viggo og deres ejere med de fine resultater!

20-Oktober-2019

Bestået brugsprøve

Tumbarumba Starman, aka Viggo, har i dag bestået retrievernes brugsprøve. Stort tillykke til Anne Marie Frørup og Viggo med det fine resultat!

22-September-2019

Bestået brugsprøve

Tumbarumba Magic Trick, også kendt som Conrad, bestod i dag Dansk Retriever Klubs Brugsprøve. Kæmpestort tillykke med prøven til Carsten og Conrad!

21-September-2019

Balder på udstilling i Ballerup

Tumbarumba Hey Mr. DJ blev i dag udstillet på DKK's udstilling i Ballerup og placerede sig flot som 2. vinder med Excellent og CK i åben klasse. Et superflot præstation af Ann og Balder. Vi er stolte og ønsker stort tillykke til Ann, Frank og selvfølgelig Balder.

03-August-2019

Flot resultat på schweissprøve

Duka, Tumbarumba Magic in Motion, og hendes dygtige fører Sonja Stougaard var i dag til Danmarks Jægerforbunds 400 m/3 timers schweissprøve i Ringsted og klarede sig igennem til en flot 1. præmie og ros fra dommer Kristian Graversen. Duka, som det flotte resultat til trods kun er 8 måneder gammel, er datter af Lab Lodur's Master of Magic og Tumbarumba Brown Eyed Girl.
Vi er SÅ stolte og ønsker stort tillykke til Sonja og Duka med det flotte resultat!

04-Juli-2019

Sundhedsresultat

Tumbarumba Splish Splash, også kendt som Turbo-Ida, har været omkring hofte- og albuerøntgen med resultaterne:
Hofter A/A, albuer 0/0.
Hun blev samtidig øjenlyst uden anmærkninger. Juhuuuuu!
Ida er opdrættet, ejet og elsket af os. Hendes forældre er (Lycik) Messi og Tumbarumba Savoy Truffle.

10-Maj-2019

Flot resultat på DKK's udstilling i Roskilde

Tumbarumba Hey Mr. DJ blev i dag udstillet på DKK's udstilling i Roskilde og fik en flot placering med excellent og 4. vinder i Åben klasse. Balder blev flot fremvist af sin dygtige ejer Ann Jürs. Stort tillykke til Balder, Ann og Frank!

14-April-2019

Flotte resultater på Schweissprøve

Kæmpestort tillykke til Dorthe Søndergaard og Tumbarumba Mailbu Twist og til Ann Jürs og Tumbarumba Hey Mr. DJ med superflotte resultater på DTK's schweissprøve i Vallø:

Tumbarumba Malibu Twist - 1. præmie og bedste hund i sin klasse. Ejer og fører Dorthe Søndergaard.

Tumbarumba Hey Mr. DJ - 1. præmie. Ejere Ann og Frank Jürs, fører Ann Jürs.

Stor tak til Dorthe og Ann for jeres store engagement og flotte resultater. Vi er hamrende stolte!

29-Marts-2019

Sundhedsresultat

Så kom sundhedsresultaterne på Sonja, Tumbarumba Funny and Foxy; Hofter A/A, albuer 0/0 og øjenlyst uden anmærkninger. Vi er glade!
Sonja er datter af fine Flindt, Lucky Labrador's A Foxtrot Flindt og søde, dygtige Muddi, Tumbarumba Seriously Funny.

17-Marts-2019

Bestået Brugsprøve

Sådan! Søde og kloge Wusha, Tumbarumba Sea Breeze, har i dag bestået Dansk Retriever Klubs Brugsprøve. Stor tillykke til Wusha og hendes dygtige ejer Solvejg Helgestad.

08-Marts-2019

Færdiguddannet blindeførerhund

Tumbarumba Peppered Moth, aka Master Yoda, har bestået sin endelige prøve og er nu godkendt førerhund, kun 1 år, 2 måneder og 22 dage gammel. Stor tak til Yodas værtsfamilie, for at I tog jer så godt af ham, og tillykke til hans dygtige træner Carina Graversen! Yoda er søn af Tumbarumba Laughing Out Loud og Tumbarumba Brownie Points.

17-Februar-2019

Bestået Brugsprøve

Den skønneste ekvipage, Dolly og Dorte, har bestået retrievernes brugsprøve, selvfølgelig med max. point. Hvorfor gøre noget halvt, når man kan gøre det helt ;-) Dolly hedder helt officielt Tumbarumba Brownie Points.

Dengang da jeg var lille. Mini Yoda drømte om at blive førerhund...

Og søreme om ikke det lykkedes. Tillykke til Yoda og hans træner Carina Graversen!

En glad ekvipage, nu med bestået brugsprøve; Wusha med sin stolte ejer Solvejg. Stort tillykke med brugsprøven!

Tumbarumba Brownie Points og fører/ejer Dorte Søndergaard. Nu med Brugsprøve! Stort tillykke til Dorte og Dolly.

Tumbarumba Brownie Points og fører/ejer Dorte Søndergaard. Nu med Brugsprøve! Stort tillykke til Dorte og Dolly.

Nyheder 2018

11-December-2018

Bestået brugsprøve

To søskende har bestået retrievernes brugsprøve kun 8 måneder og 1 uge gamle. Stort tillykke til de to seje ekvipager:

Tumbarumba Ocean Spray (Aslan) og Jesper Thygesen.
Tumbarumba Surfer Girl (Saga) og Jakob Pedersen

Vi er super stolte af jer!

16-November-2018

Sundhedsresultater

Tumbarumba Ranger (Vitus): Hofter B/B, albuer 0/0. Øjenlyst uden anmærkninger.

Drumbeat Dakota (Agnes): Hofter A/A, albuer 0/0. Øjenlyst uden anmærkninger.

Både Vitus og Agnes er ejet af os. Agnes er opdrættet af Jens Ingemansen, Kennel Drumbeat, Vitus er opdrættet af os.

02-April-2018

Vera har født et fint kuld på 7 hvalpe, 3 hanner og 4 tæver. Den stolte far er Messi.

25-Marts-2018

Super Schweissprøve for en super ekvipage

Tumbarumba Malibu Twist og Dorte Søndergaard deltog i dag på DRK's 400m/20 timers schweissprøve på Svanholm Gods. Her fik Dorte og Cookie en flot 1. præmie og blev dagens bedste på prøve. Superflot Dorte og Cookie - vi er så stolte af jer!

02-Marts-2018

Sundhedsresultater

Tumbarumba Brown Eyed Girl (Rosa): Hofter A/A, albuer 0/0, øjenlyst uden anmærkninger.

Rosa er opdrættet og ejet af os.

19-Januar-2018

Sundhedsresultater

Tumbarumba Triple Ripple (Kaisa): Hofter A/A, albuer 0/0, øjenlyst uden anmærkninger

Drumbeat California (Ellie): Hofter A/A, albuer 0/0, øjenlyst uden anmærkninger.

Kaisa og Ellie er ejet af os. Kaisa er opdrættet af os og Ellie er opdrættet af Jens Ingemansen, Kennel Drumbeat.

Tumbarumba Malibu Twist og Dorte Søndergaard. 1. præmie og bedste hund på 400 meter/20 timers uofficiel sporprøve.

Tumbarumba Malibu Twist og Dorte Søndergaard. 1. præmie og bedste hund på 400 meter/20 timers uofficiel sporprøve.

Nyheder 2017

02-December-2017

Flot resultat på sporprøve

Tumbarumba Malibu Twist - kaldet Cookie - har deltaget i DRK-Midtsjællands sporkursus efterår 2017. Som afslutning på kurset var hun til uofficiel schweissprøve, 400 meter/20 timers spor, hvor hun fik en flot 1 præmie og blev bedste hund på 20 timersspor.

Kæmpestort tillykke med det flotte resultat til den dygtige ekvipage Dorte Søndergaard og Cookie!

12-November-2017

Juleskue i DRK Region Midtsjælland

Smukke Balder, Tumbarumba Hey Mr. DJ, fik præmieringen excellent og en fin placering som 2. vinder i åbenklasse på regionens juleskue. Balder blev flot fremvist af sin ejer Ann Jürs.

Stort tillykke til Ann, Frank og ikke mindst Balder med det fine resultat.

02-November-2017

Sundhedsresultat

Tumbarumba Tulippa: Hofter A, albuer 0.

Stort tillykke med det flotte resultat til Hanne Weber og søde, dygtige Tuli.

16-Oktober-2017

D. 14.10 fødte Dolly 9 fine, sorte hvalpe, 5 hanner og 4 tæver.
Se mere under hvalpe

01-Juli-2017

En hund af ægte guld

Tumbarumba Happy Feet bestod i dag guldniveau i DKKs Kørekort til Hund og bør nu tituleres KTH-guld, KTH-sølv, KTH-bronze Tumbarumba Happy Feet.
Et rungende stort TILLYKKE med den flotte præstation til Mokkah og hans dygtige ejer og fører Michael Lauritsen!

30-Juni-2017

Flot resultat på sporprøve

Tumbarumba Hey Mr. DJ fik en flot 1. præmie på 3 timer/400 meter sporprøve i silende regn.
Kæmpestort tillykke til Balders dygtige ejere Ann og Frank Jürs, særligt til Ann, som har ført Balder til træning og på prøverne!

24-Februar-2017

En trist dag

Efter tæt ved 13 fantastiske år har vi i dag taget afsked med den allerbedste - Lille Udstrup's Joe Mango. Tak til Mangos opdrætter Jytte Rasmussen for verdens bedste kammerat.