Tumbarumba Super Flyer - Paddy iblandt venner - opnåede en flot 1. præmie på DRK Midtsjællands B-prøve i Hedehusene.

Nyheder

21-Maj-2022

B-prøve i Midtsjælland

Denne gang blev det Paddy's tur til at shine og det fik han lov til med en - efter dommerens udsagn - meget flot 1. præmie på sin første officielle prøve i DRK. Tak til allerbedste Paddy for at du yder dit bedste hver gang og bare gør mig så kisteglad!

30-April-2022

Alle gode gange tre!

Kirsten og Valde (Tumbarumba Supersonic) fortsætter det gode samarbejde i fineste stil og lukker april måneds prøver af med endnu et flot prøveresultat, nemlig en bestået Working Test i åbenklasse i DRK Midtsjælland - og dermed 3-på-stribe. Tusind tak for indsatsen Kirsten og stort tillykke med hele baduljen til dig og Valde!

20-April-2022

Flot resultat i åbenklasse på B-prøve

D. 20. april deltog Kirsten og Valde i DRK Sydsjællands B-prøve ved Vordingborg og opnåede 1. præmie i åbenklasse. Stort tillykke til Kirsten Dennig og Tumbarumba Supersonic med endnu et flot resultat!!

10-April-2022

Resultat fra C-prøve i Region Sydsjælland

Kirsten Dennig og Tumbarumba Supersonic har været på C-prøve i Åbenklasse og opnået en flot 1. præmie. Stort tillykke til Kirsten og Turbo-Valde!!!

27-Februar-2022

Flot resultat på schweissprøve

Dygtige Duka, Tumbarumba Magic in Motion, opnåede i dag en flot 1. præmie på 1000m/20timer schweissspor. Kæmpestort tillykke til Duka og hendes ejer Sonja Stougaard med det flotte resultat!