Stort tillykke med brugsprøven til Jesper og Lego!

Nyheder

17-August-2021

Bestået brugsprøve

Skønne Lego - Tumbarumba Brown Dirt Cowboy - har d. 17.8. bestået DRK's Brugsprøve. Stort tillykke med brugsprøven til Lego og hans dygtige fører Jesper Bjeld!

16-August-2021

Valde på B-prøve i Ebeltoft

Endnu en gang blev det til et flot resultat på prøve for Kirsten Dennig og Tumbarumba Supersonic, idet de to hentede en 1. præmie hjem i Åben klasse på DRK's B-prøve i Ebeltoft. Stort tillykke til Kirsten, Lisbeth og Valde!

01-August-2021

Endnu et flot prøveresultat for Kirsten og Valde

Dagen bød på endnu et flot, flot prøveresultat for Kirsten Dennig og Tumbarumba Supersonic, som bestod RJK's Working Test i Åben Klasse med udmærkelse. Stor tillykke til Kirsten og Valde med den fine præstation. Vi er STOLTE!

05-Juli-2021

Flot prøveweekend for Valde og Kirsten

Lørdag d. 3/6 var Kirsten og Valde - Tumbarumba Supersonic - på uofficiel working test i DRK Sydsjælland med flot resultat. Valde blev stillet i åben klasse og formåede at hente en flot 2.vinder i den samlede konkurrence.
Søndag d. 4/6 drog den dygtige ekvipage så til B-prøve i Nordsjælland, igen i åben klasse, og fik belønnet indsatsen med en 2. præmie.
Stort tillykke til Kirsten og Valde med de meget flotte præstationer!

15-Maj-2021

1. præmie til Tage og Tilde

Søndag d. 15/5 blev det til en flot 1. præmie i begynderklasse til Tumbarumba Supernova - Tilde - og hendes dygtige fører Tage Andersen på DRK Midtsjællands C-prøve i Suserup. Stort tillykke til Tilde og Tage med den flotte præstation!

25-Januar-2021

Flot præstation til schweissprøve

Endnu en gang har Duka, Tumbarumba Magic in Motion, præsteret et flot resultat på schweissprøve, idet hun har opnået en 1. præmie 400m/20 timers spor. Arrangør var Danmarks Jægerforbund. I den anden ende af snoren befandt Sonja Stougaard sig. Stort tillykke til Duka og Sonja med endnu et flot resultat!

  • Tumbarumba Supernova og Tage Andersen