VI HAR HVALPE

Drumbeat California (Ellie) har d. 25. august født seks fine, sorte hvalpe, 3 hanner og 3 tæver. Far til hvalpene er Tumbarumba Ranger (Vitus). Hvalpene er 8 uger d. 20. oktober.

Kuldet er opdrættet i overensstemmelse med Dansk Kennel Klub og Dansk Retriever Klubs etiske retningslinjer for avl og opdræt og har Basis+ stambog.

Vi forventer, at hvalpene efter Ellie og Vitus vil elske alle former for stimulerende aktiviteter - jagt, næsearbejde, lydighed, rally, agility m.v. - og der ud over vil være super familiehunde. 

Vi har en tæve, som kan reserveres af en kærlig, aktiv familie med interesse for forskellige former for hundesport. 

Ellie og Vitus

Både Ellie og Vitus er hunde med fantastiske temperamenter; Venlige, kærlige, sjove og samarbejdsvillige.

Ellie er A og Vitus B på hofter, begge er 0 på albuer og øjenlyst uden anmærkninger. Hvalpene er født fri for G-PRA, CNM og HNPK og vil ikke kunne udvikle EIC eller SD2.

Scroll ned for at se billeder af Ellie og Vitus og hvalpenes stamtavle.

Er du interesseret i at vide mere om Ellie og Vitus' hvalpe, er du velkommen til at kontakte Jill på tlf. 52601717. Læs mere her KØB AF HVALP

OBS! Da vi på det seneste har oplevet at modtage mails fra interesserede, som viser sig at sende samme mail til en lang række opdrættere, vil vi ikke længere bruge tid på at besvare henvendelser på mail, men er du seriøst interesseret i en hvalp hos os, er du meget velkommen til at ringe.

  • Hvalpenes stamtavle